top of page
  • Skribentens bildRasmus Elfström

Ny ordförande till Centerstudenter international

Uppdaterat: 24 jan.Centerstudenter har valt ny ordförande och styrelse till Centerstudenter international för 2024!


Ny ordförande är Evelina Dannert, som efterträder Linnéa Lindström.


"Jag gick med i Centerstudenter för att lära mig mer om politik och för att aktivt utveckla mina färdigheter i att formulera mina åsikter i tal och skrift. 


CSI tilltalade mig särskilt då jag är intresserad av internationella relationer samt utrikes- och säkerhetspolitik (även om jag läst till civilingenjör, och det tycker jag är värt att betona att alla är välkomna till Centerstudenter oavsett bakgrund och studieområde!).  


Vi i Centerstudenter International är en härlig grupp som är utspridda i Sverige och världen. Eftersom vi alla är nyfikna på omvärlden är ett flertal av oss på utbyten eller internationell praktik. Vi bevakar varsin kontinent och sprider viktiga aktuella politiska händelser inom förbundet, men även det motsatta. Vi ser till att centerpolitik sprids till och diskuteras med våra internationella samarbetsorganisationer. 


Kontakta gärna mig om du har några frågor om CSI!" säger Evelina.


I styrelsen för 2024 ingår även Eliana Stockeld Hintze, Jannis Sudergat, Madeleine Skoglösa och Erik Ovesson.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page