top of page
  • Ruffina

Centerstudenter söker ny generalsekreterare

Vill du vara med och utveckla samt stärka Sveriges redan i särklass bästa studentförbund? Då har vi tjänsten för dig! Centerstudenter söker nu en ny generalsekreterare på heltid till vårt kansli på Centerpartiets Riksorganisation på Stora Nygatan 4 i Stockholm. Som generalsekreterare är du förbundets högst ansvariga tjänsteperson och ansvarig för den löpande verksamheten i Centerstudenter tillsammans med vår förbundsstyrelse. Vi söker dig som har en förmåga för organisation, samordning av resurser för att genomföra projekt och processer, men likväl som har insikt kring vad det innebär att vara ansvarig i en idé- och medlemsburen organisation.


Arbetsuppgifter


Som generalsekreterare kommer du tillsammans med förbundsstyrelse ansvara för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av Centerstudenters verksamhet, med alla dess beståndsdelar. Generalsekreteraren har även ett särskilt ansvar för löpande administration och verksamhet, såsom ekonomi- och medlemsregisteransvarig.


Som generalsekreterare är du den högsta tjänstepersonen i Centerstudenter och leder jämte förbundsordförande arbetet med att förvalta Centerstudenter som organisation. Du är dessutom arbetsledare för andra anställda i Centerstudenter. Generalsekreteraren är representant för förbundet i förhållande till externa aktörer och arbetar alltid för förbundets intressen.


Generalsekreteraren förväntas aktivt och på eget initiativ bidra till och utveckla förbundets verksamhet.


Du kommer också hålla en nära kontakt med förbundets medlemmar och arbeta med förbundets rikstäckande verksamhet. I mån av tid och kompetens kan även andra arbetsuppgifter efter överenskommelse bli aktuella, exempelvis arbete med förbundets aktiviteter på riksnivå, sociala medier och press.


Tjänsten utgår från Stockholm där du kommer arbeta på vårt kansli på Centerpartiets riksorganisation, men tjänsten kommer också att innebära en del resande. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till vardagar, men helgarbete förekommer regelbundet.


Kvalifikationer


● Vi söker dig som delar Centerstudenters grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag. Som person är du utåtriktad, självständig och kommunikativ. Du är också en samordnare som är flexibel och har lätt för att samarbeta.


● Vi ser gärna att du har en grundläggande förståelse för bokföring och informationshantering i en politisk organisation. Därtill är även erfarenhet i Adobe-serien meriterande.


● Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete med medlems- eller ideella organisationer i Centerrörelsen eller andra delar av civilsamhället. Därtill är meriterande om du har erfarenhet av politiskt arbete. Vi ser därutöver gärna att du har någon form av akademisk bakgrund.


Tillträde


Från september 2023 enligt överenskommelse.


Ansökan


Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV, tillrasmus.elfstrom@centerpartiet.se, rekrytering sker löpande.


För mer information eller frågor om tjänsten kontakta Rasmus Elfström, förbundsordförande (rasmus.elfstrom@centerpartiet.se, 073 – 404 33 02) eller Malin Sundevall-Stampe, generalsekreterare (malin.stampe@centerpartiet.se, 070-758 84 41)

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page