top of page

Förbundsordförande

RASMUS
ELFSTRÖM

Jag heter Rasmus Elfström och är förbundsordförande för Centerstudenter.

Jag gick med i Centerstudenter för att få dela mitt politiska intresse med andra likasinnade studenter, utveckla mina idéer och tankar. Innan jag blev förbundsordförande engagerade jag mig i Centerstudenters lokalavdelning i Stockholm.

För mig är det kombinationen av idépolitisk utveckling, spännande möten och roliga tillställningar som gör Centerstudenter till ett så utvecklande förbund, men också till en plattform som förgyller tiden som ung och studerande. Här har jag fått möjlighet att skriva motioner, utveckla politiska program, stå i talarstolen på olika stämmor och diskutera idéer med kloka människor. Jag har också fått möjligheten att anordna och delta på många roliga evenemang.

I Centerstudenter får du vara med och verka för att framtiden ska bli friare och grönare. Här ska du få ta plats, utvecklas som person och som tänkare, men också ha riktigt kul tillsammans med andra kloka människor. Vi är fria tankars hem, som värnar argumenten, debatten och idéutvecklingen. Personligen brinner jag lite extra för rättspolitik, bostadsfrågor och självklart frågor om högre utbildning. 

Många av våra medlemmar tar plats inom Centerrörelsen eller ägnar sig på annat vis åt idéutveckling och opinionsarbete. Oavsett om du ser dig som en framtida tjänsteman, debattör eller politiker, eller bara vill utvecklas genom att diskutera och filosofera, erbjuder vi många vägar framåt.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor om vår politik, våra utbildningar eller förbundet som helhet. Mina kontaktuppgifter finner du nedan. 

Hoppas vi ses framöver!

Rasmus 1.JPG
bottom of page