top of page
  • Ruffina

”Dags att byta ut S högskole­politik” - Centerstudenter i SvD debatt



”Socialdemokraterna går återigen val på fler utbildnings­platser inom högskolan. En fortsatt utbyggnad utan att kraftigt förstärka kvaliteten vore att göra en björn­tjänst för arbets­givarna som skriker efter kompetens och studenterna som investerar åratal av sitt liv. Så väl utbildningens användbarhet som förutsättningarna för studenternas lärande, de centrala byggstenarna för kvalitet i högre utbildning, behöver stärkas.”


Förbundsordförande Julia Eriksson och Centerpartiets utbildningspolitiska talesperson Fredrik Christensson skriver i Svenska Dagbladet om konsekvenserna av sju år med socialdemokratisk högskolepolitik. De presenterar också fyra konkreta förslag för en bättre högskolepolitik!


Här kan du läsa artikeln i dess helhet.

Senaste inlägg

Visa alla

Centerstudenter är Centerpartiets fristående studentförbund. Vi arbetar i nära samverkan med Centerpartiet, Centerkvinnorna och Centerpartiets ungdomsförbund men är politiskt och organisatoriskt självständiga.

 

Vår politik vilar på en grön liberal grund. Det innebär att vi arbetar för ett friare, mer hållbart och mer öppet samhälle där individen är viktigare än systemet.

HITTA OSS

Besöksadress:
Stora Nygatan 4,
Gamla stan, Stockholm

Postadress: Centerstudenter,
Stora Nygatan 4,

Box 2200, 103 15 Stockholm.

KONTAKTA OSS

FÖLJ OSS

  • Facebook
  • Instagram
  • X
bottom of page